ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον διανομέα (courier) τη στιγμή της παράδοσής της σε εσάς. Η πληρωμή γίνεται με μετρητά

2) ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ – ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ *

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας.

* Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Speedex, σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής είναι 3.5€ και για αγορές από 60€ και πάνω είναι δωρεάν.

2) ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Σε περίπτωση έλλειψης stock, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης που ορίζεται είναι 1 με 5 εργάσιμες μέρες.

Cyber Week -20% Offclick here
Scroll to Top

Main Menu

Μετάβαση στο περιεχόμενο